dk 26 Nike Af Sneakerworld 51 Side Archives 6wqA7H
  • Crossbody garanti Belsac belsac Outlet Pung Rosa Metropol
  • garanti Rosa belsac Crossbody Outlet Metropol Pung Belsac
belsac Pung Rosa garanti Crossbody Outlet Belsac Metropol

Menu

30 Free Lagersalg Sort Qeuau6612215 Grå Mænd Factory Nike Hvid Sko 1HRgRqw
Drew Vår Oxford 2017 Sko Herre Aaron Sommer w6T6qEP

Kend Kristus

Det nyeste materiale oversat i ungdomsafdelingen hedder Kend Kristus og er målrettet tre forskellige aldersgrupper:

Det kan naturligvis bruges af alle, der er interesseret i at lære Jesus bedre at kende og vide, hvad Adventistkirken underviser. Der følger også en 40 siders indledning i lærerhæftet, som forklarer metode, rationale og fortæller om de forskellige aldersgrupper.

Klik på hæftet, der er relevant for dig:

     

Tekst fra bagsiden af hæftet:

Kend Kristus vil engagere dit hjerte og sind på forskellige måder:

Sko bubetti på Bubetti Tan bubetti Støvletter Dame Tilbud Fletstøvle qwPCCE

Åbne spørgsmål: Det indeholder spørgsmål der får os til at tænke. Spørgsmål, der tilskynder os til at svare mere end bare ja eller nej. De opfordrer os til at tage standpunkt, at fortælle en historie eller at tage en beslutning. Et åbent spørgsmål fostrer god tækning.

Åbningshistorie: Studierne indeholder en kort historie eller illustration, der åbner for emnet ved at komme ind til sagens kerne. Sådanne historier kan få os til at grine, græde eller endda gøre os vrede. Åbningshistorien lancerer studiet for dig, så du kan have en eftertænksom tilgang til Ordet.

Kristi Liv: Et afsnit fra Jesu undervisning eller en historie fra hans liv skaber det perfekte bagtæppe for læresætningerne i adventisttroen. Målet med studierne er at opdage hvordan han prøvede at vise Guds store plan for menneskeheden.

Det tror vi: Et trospunkt med udgangspunkt i Guds Ord. Det forsøger at gøre din forståelse dybere og give dig en større kendskab til Bibelen ved at opmuntre dig til at markere i din Bibel og gøre dig i stand til at blive et vidne for en anden.

Bed en bøn: At bede til Gud er ligesom at trække vejret. Studierne vil forberede dig til at bevæge dig væk fra klichéerne og gøre dig i stand til at bede til Gud med kraft og oprigtighed. Du vil lære at bede om ting, som du aldrig har talt med Gud om før.

Mere end ord: Tag tid til at lytte til folks historier. De vil dele deres indsigt og idéer, når du stiller dem med spørgsmål, som vil hjælpe med at komme ind til sagens kerne.

I spejlet:Ultra 150 Nike Off Air X White Max Publishing Woven Collaboration TTqYE At se ind i vores hjerter og sind i ærlighed er en god måde at vokse op i Kristus. At
refl ektere over, hvordan du har lært og hvad du tror gør dig moralsk og åndelig stærk.

Bc6b2 Hot Tn Air 00710 Lyserød Nike Hvid Max qq1AaUw
Belsac Crossbody Outlet Pung Metropol Rosa belsac garanti

Kontakt os

Syvende Dags AdventistkirkensEasy Dress Sko Lunar Sort Dame Ii Street rwrqcFE5S
ungdomsafdeling

Concordiavej 16
2850 Nærum

Kilesandal Sko Cm Cashott Hæl Sandaler Ca'shott Sort cashott Dame 6 Uw5pSqnR
Tlf.: +45 4558 7787
Mail:

Mød os på...

Genveje

OM UNGDOMSAFDELINGEN

Adventistkirken i Danmark har en afdeling med specielt fokus på teenagere og unge. Det er et ressourcecenter for præster, menigheder og enkeltpersoner. Afdelingen arrangerer stævner, temadage og sommerlejre, men er også formidler af ressourcer, der kan hjælpe lokalt på ungdomsområdet.

Rosa Outlet Crossbody garanti Metropol Belsac belsac Pung