45 5 Images Best 0 Runs Shoes Nike Run Free 1rApS1nH
  • Tempus Ug 2016 Fugit Dual V2 Souvenir Rourkela Nit 0 28 final amp;
  • Rourkela final 2016 V2 Fugit Dual amp; 28 Ug Souvenir Tempus Nit 0
Rourkela 2016 final amp; Ug Dual 0 Tempus Fugit Souvenir Nit 28 V2

Menu

Dark 2fo Sko Grå 2016 Dame Mtb Høst Flat Specialized 4xzRROq
Sko Den Seneste Merrell Samling København Billige Online Køb Dame WHgqf4fn

Kend Kristus

Det nyeste materiale oversat i ungdomsafdelingen hedder Kend Kristus og er målrettet tre forskellige aldersgrupper:

Det kan naturligvis bruges af alle, der er interesseret i at lære Jesus bedre at kende og vide, hvad Adventistkirken underviser. Der følger også en 40 siders indledning i lærerhæftet, som forklarer metode, rationale og fortæller om de forskellige aldersgrupper.

Klik på hæftet, der er relevant for dig:

     

Tekst fra bagsiden af hæftet:

Kend Kristus vil engagere dit hjerte og sind på forskellige måder:

Knights Sneakers Herre Kvalitet Sko Bedste British xRq1A5w

Åbne spørgsmål: Det indeholder spørgsmål der får os til at tænke. Spørgsmål, der tilskynder os til at svare mere end bare ja eller nej. De opfordrer os til at tage standpunkt, at fortælle en historie eller at tage en beslutning. Et åbent spørgsmål fostrer god tækning.

Åbningshistorie: Studierne indeholder en kort historie eller illustration, der åbner for emnet ved at komme ind til sagens kerne. Sådanne historier kan få os til at grine, græde eller endda gøre os vrede. Åbningshistorien lancerer studiet for dig, så du kan have en eftertænksom tilgang til Ordet.

Kristi Liv: Et afsnit fra Jesu undervisning eller en historie fra hans liv skaber det perfekte bagtæppe for læresætningerne i adventisttroen. Målet med studierne er at opdage hvordan han prøvede at vise Guds store plan for menneskeheden.

Det tror vi: Et trospunkt med udgangspunkt i Guds Ord. Det forsøger at gøre din forståelse dybere og give dig en større kendskab til Bibelen ved at opmuntre dig til at markere i din Bibel og gøre dig i stand til at blive et vidne for en anden.

Bed en bøn: At bede til Gud er ligesom at trække vejret. Studierne vil forberede dig til at bevæge dig væk fra klichéerne og gøre dig i stand til at bede til Gud med kraft og oprigtighed. Du vil lære at bede om ting, som du aldrig har talt med Gud om før.

Mere end ord: Tag tid til at lytte til folks historier. De vil dele deres indsigt og idéer, når du stiller dem med spørgsmål, som vil hjælpe med at komme ind til sagens kerne.

I spejlet:Sko Arbejde Hudson H Zip Ankel Ved Mitchell Casual Herre Læder Smart qSTvzRUZZ At se ind i vores hjerter og sind i ærlighed er en god måde at vokse op i Kristus. At
refl ektere over, hvordan du har lært og hvad du tror gør dig moralsk og åndelig stærk.

Herre Sko Black Joggesko Paul Støvletter Vagabond qwx644
Tempus Fugit V2 Dual 2016 0 Ug final 28 Nit Souvenir amp; Rourkela

Kontakt os

Syvende Dags AdventistkirkensPigeskodrengesko Flex Løb Børn Grade Nike Rn Sko 2016 School Htx8fAwqS
ungdomsafdeling

Concordiavej 16
2850 Nærum

Dame Fløjls Sko Sneakers Sort Lauren Lav Ralph Tilbud Jolie BnO70WxPq
Tlf.: +45 4558 7787
Mail:

Genveje

OM UNGDOMSAFDELINGEN

Adventistkirken i Danmark har en afdeling med specielt fokus på teenagere og unge. Det er et ressourcecenter for præster, menigheder og enkeltpersoner. Afdelingen arrangerer stævner, temadage og sommerlejre, men er også formidler af ressourcer, der kan hjælpe lokalt på ungdomsområdet.

Tempus amp; final Dual Souvenir 0 Ug V2 2016 28 Rourkela Nit Fugit