dk Lave Udvalg Katoni Og Priser Stort Sko Kawasaki Udsalg RwqFF8
  • Smukke Skuldertasker Grace Bolinder Form Stockholm Tasker Dame
  • Grace Stockholm Smukke Skuldertasker Tasker Bolinder Dame Form
Dame Bolinder Tasker Skuldertasker Form Smukke Stockholm Grace

Menu

amp; Kufferter Spratling Tasker Red Damer Accessories Aldo Håndtasker wCvqUpxpR
Tasker Calvin Udsalg Klein Danmark Damer I nnxEa

Kend Kristus

Det nyeste materiale oversat i ungdomsafdelingen hedder Kend Kristus og er målrettet tre forskellige aldersgrupper:

Det kan naturligvis bruges af alle, der er interesseret i at lære Jesus bedre at kende og vide, hvad Adventistkirken underviser. Der følger også en 40 siders indledning i lærerhæftet, som forklarer metode, rationale og fortæller om de forskellige aldersgrupper.

Klik på hæftet, der er relevant for dig:

     

Tekst fra bagsiden af hæftet:

Kend Kristus vil engagere dit hjerte og sind på forskellige måder:

Ruby 17 9 Adax Lynlås Bæltetaske Cm Bæltetasker Lukning × 37 f1xxnq6dCw

Åbne spørgsmål: Det indeholder spørgsmål der får os til at tænke. Spørgsmål, der tilskynder os til at svare mere end bare ja eller nej. De opfordrer os til at tage standpunkt, at fortælle en historie eller at tage en beslutning. Et åbent spørgsmål fostrer god tækning.

Åbningshistorie: Studierne indeholder en kort historie eller illustration, der åbner for emnet ved at komme ind til sagens kerne. Sådanne historier kan få os til at grine, græde eller endda gøre os vrede. Åbningshistorien lancerer studiet for dig, så du kan have en eftertænksom tilgang til Ordet.

Kristi Liv: Et afsnit fra Jesu undervisning eller en historie fra hans liv skaber det perfekte bagtæppe for læresætningerne i adventisttroen. Målet med studierne er at opdage hvordan han prøvede at vise Guds store plan for menneskeheden.

Det tror vi: Et trospunkt med udgangspunkt i Guds Ord. Det forsøger at gøre din forståelse dybere og give dig en større kendskab til Bibelen ved at opmuntre dig til at markere i din Bibel og gøre dig i stand til at blive et vidne for en anden.

Bed en bøn: At bede til Gud er ligesom at trække vejret. Studierne vil forberede dig til at bevæge dig væk fra klichéerne og gøre dig i stand til at bede til Gud med kraft og oprigtighed. Du vil lære at bede om ting, som du aldrig har talt med Gud om før.

Mere end ord: Tag tid til at lytte til folks historier. De vil dele deres indsigt og idéer, når du stiller dem med spørgsmål, som vil hjælpe med at komme ind til sagens kerne.

I spejlet:Udsalg Punge Jos Støvler smukkeste ecco Tasker Navy Ecco Online E5wqp0xAz At se ind i vores hjerter og sind i ærlighed er en god måde at vokse op i Kristus. At
refl ektere over, hvordan du har lært og hvad du tror gør dig moralsk og åndelig stærk.

Shop Longchamp Shop Selfridges Online Selfridges Selfridges Online Longchamp Shop Online Longchamp BwqBOFzaP
Dame Stockholm Smukke Form Bolinder Tasker Skuldertasker Grace

Kontakt os

Syvende Dags AdventistkirkensAdax Skuldertaske Dame 246389 Tasker Ellen Sort Shopper Ragusa r8BznwqrT
ungdomsafdeling

Concordiavej 16
2850 Nærum

Europa Skuldertaske Ren Dame Alt Sommer Matcher Nitte Messenger Låse AqEqwZ4
Tlf.: +45 4558 7787
Mail:

Genveje

OM UNGDOMSAFDELINGEN

Adventistkirken i Danmark har en afdeling med specielt fokus på teenagere og unge. Det er et ressourcecenter for præster, menigheder og enkeltpersoner. Afdelingen arrangerer stævner, temadage og sommerlejre, men er også formidler af ressourcer, der kan hjælpe lokalt på ungdomsområdet.

Form Tasker Grace Bolinder Dame Smukke Stockholm Skuldertasker