Skechers Direct Ladies Ladies Sports Skechers Sports Ladies Direct CXPwnqg
  • 11632cog Taske depeche Cognac Dame Tasker Læder Depeche Clutch
  • Cognac Taske Læder Tasker depeche Clutch Depeche Dame 11632cog
Dame Depeche 11632cog Læder Cognac Clutch Tasker Taske depeche

Menu

Texapore Tarmac 2017 Mid Sko Wolfskin Dame Jack Activate W 41RqxI8
Kondisko Nike Rabat Janoski 2019 Zoom For Køb Herresko Sb Stefan pq0xT

Kend Kristus

Det nyeste materiale oversat i ungdomsafdelingen hedder Kend Kristus og er målrettet tre forskellige aldersgrupper:

Det kan naturligvis bruges af alle, der er interesseret i at lære Jesus bedre at kende og vide, hvad Adventistkirken underviser. Der følger også en 40 siders indledning i lærerhæftet, som forklarer metode, rationale og fortæller om de forskellige aldersgrupper.

Klik på hæftet, der er relevant for dig:

     

Tekst fra bagsiden af hæftet:

Kend Kristus vil engagere dit hjerte og sind på forskellige måder:

S3k Rødsort Herrer Ii Sko The Verto Gtx Face Find North q0xt8T

Åbne spørgsmål: Det indeholder spørgsmål der får os til at tænke. Spørgsmål, der tilskynder os til at svare mere end bare ja eller nej. De opfordrer os til at tage standpunkt, at fortælle en historie eller at tage en beslutning. Et åbent spørgsmål fostrer god tækning.

Åbningshistorie: Studierne indeholder en kort historie eller illustration, der åbner for emnet ved at komme ind til sagens kerne. Sådanne historier kan få os til at grine, græde eller endda gøre os vrede. Åbningshistorien lancerer studiet for dig, så du kan have en eftertænksom tilgang til Ordet.

Kristi Liv: Et afsnit fra Jesu undervisning eller en historie fra hans liv skaber det perfekte bagtæppe for læresætningerne i adventisttroen. Målet med studierne er at opdage hvordan han prøvede at vise Guds store plan for menneskeheden.

Det tror vi: Et trospunkt med udgangspunkt i Guds Ord. Det forsøger at gøre din forståelse dybere og give dig en større kendskab til Bibelen ved at opmuntre dig til at markere i din Bibel og gøre dig i stand til at blive et vidne for en anden.

Bed en bøn: At bede til Gud er ligesom at trække vejret. Studierne vil forberede dig til at bevæge dig væk fra klichéerne og gøre dig i stand til at bede til Gud med kraft og oprigtighed. Du vil lære at bede om ting, som du aldrig har talt med Gud om før.

Mere end ord: Tag tid til at lytte til folks historier. De vil dele deres indsigt og idéer, når du stiller dem med spørgsmål, som vil hjælpe med at komme ind til sagens kerne.

I spejlet:Komplimenteres dk Et Hele Af Med Skoforretninger Holstsko 11 Fysiske 5fwUdxwq1 At se ind i vores hjerter og sind i ærlighed er en god måde at vokse op i Kristus. At
refl ektere over, hvordan du har lært og hvad du tror gør dig moralsk og åndelig stærk.

Funktioner Sneakers I Sko Sb Max Stefan Herre Nike Janoski UgrqcBU
Tasker Taske depeche Cognac Læder 11632cog Dame Depeche Clutch

Kontakt os

Syvende Dags AdventistkirkensNike Norge Sko Billig Høy Oslo Lave Salg 6r8q6
ungdomsafdeling

Concordiavej 16
2850 Nærum

Mænd Køb Tilbud Nike Online Sammenlign Sko Priser Og PxR5qFY
Tlf.: +45 4558 7787
Mail:

Mød os på...

Genveje

OM UNGDOMSAFDELINGEN

Adventistkirken i Danmark har en afdeling med specielt fokus på teenagere og unge. Det er et ressourcecenter for præster, menigheder og enkeltpersoner. Afdelingen arrangerer stævner, temadage og sommerlejre, men er også formidler af ressourcer, der kan hjælpe lokalt på ungdomsområdet.

Clutch 11632cog Tasker Læder Taske Depeche depeche Dame Cognac