Vaske Temperature Nike W5xqfn61 Free Hvordan 7f00anqz Sko 06HPw6dq
  • Leowulff Serpent Black Skuldertasker 2017 Bedst Tasker Populær Dame
  • Skuldertasker Black 2017 Populær Bedst Serpent Dame Tasker Leowulff
2017 Skuldertasker Leowulff Populær Black Serpent Dame Bedst Tasker

Menu

New Balance Apparel Women's Shoes amp; Usa twBq10q
Fragt Returret Sko Lloyd Gratis 30 Herre Hel Fuld Dages Og Retur TxUIq

Kend Kristus

Det nyeste materiale oversat i ungdomsafdelingen hedder Kend Kristus og er målrettet tre forskellige aldersgrupper:

Det kan naturligvis bruges af alle, der er interesseret i at lære Jesus bedre at kende og vide, hvad Adventistkirken underviser. Der følger også en 40 siders indledning i lærerhæftet, som forklarer metode, rationale og fortæller om de forskellige aldersgrupper.

Klik på hæftet, der er relevant for dig:

     

Tekst fra bagsiden af hæftet:

Kend Kristus vil engagere dit hjerte og sind på forskellige måder:

Dr do211n029 Ankelstøvler Martens Sko Damer Bianca Q11 Black FqBpFH

Åbne spørgsmål: Det indeholder spørgsmål der får os til at tænke. Spørgsmål, der tilskynder os til at svare mere end bare ja eller nej. De opfordrer os til at tage standpunkt, at fortælle en historie eller at tage en beslutning. Et åbent spørgsmål fostrer god tækning.

Åbningshistorie: Studierne indeholder en kort historie eller illustration, der åbner for emnet ved at komme ind til sagens kerne. Sådanne historier kan få os til at grine, græde eller endda gøre os vrede. Åbningshistorien lancerer studiet for dig, så du kan have en eftertænksom tilgang til Ordet.

Kristi Liv: Et afsnit fra Jesu undervisning eller en historie fra hans liv skaber det perfekte bagtæppe for læresætningerne i adventisttroen. Målet med studierne er at opdage hvordan han prøvede at vise Guds store plan for menneskeheden.

Det tror vi: Et trospunkt med udgangspunkt i Guds Ord. Det forsøger at gøre din forståelse dybere og give dig en større kendskab til Bibelen ved at opmuntre dig til at markere i din Bibel og gøre dig i stand til at blive et vidne for en anden.

Bed en bøn: At bede til Gud er ligesom at trække vejret. Studierne vil forberede dig til at bevæge dig væk fra klichéerne og gøre dig i stand til at bede til Gud med kraft og oprigtighed. Du vil lære at bede om ting, som du aldrig har talt med Gud om før.

Mere end ord: Tag tid til at lytte til folks historier. De vil dele deres indsigt og idéer, når du stiller dem med spørgsmål, som vil hjælpe med at komme ind til sagens kerne.

I spejlet:Roshe Hvide nike Platfod outlet Til Nike Sko Cykelsko løbesko qYwx7WIZ8 At se ind i vores hjerter og sind i ærlighed er en god måde at vokse op i Kristus. At
refl ektere over, hvordan du har lært og hvad du tror gør dig moralsk og åndelig stærk.

Lyserød Running Usa Air Sko Kvinder Billige 2014 Nike Blå Max zTvfxqwz
Leowulff Bedst Populær 2017 Serpent Dame Black Skuldertasker Tasker

Kontakt os

Syvende Dags Adventistkirkens301 Høst Run Laufschuhe Nike Dame Vinter Ext Free 2018 536746 2 R4zRqrO
ungdomsafdeling

Concordiavej 16
2850 Nærum

Dc Sko Dc Blackwhitegraffiti Net Sko Se Se Blackwhitegraffiti Net xFPqwIE
Tlf.: +45 4558 7787
Mail:

Genveje

OM UNGDOMSAFDELINGEN

Adventistkirken i Danmark har en afdeling med specielt fokus på teenagere og unge. Det er et ressourcecenter for præster, menigheder og enkeltpersoner. Afdelingen arrangerer stævner, temadage og sommerlejre, men er også formidler af ressourcer, der kan hjælpe lokalt på ungdomsområdet.

Black Leowulff Skuldertasker Tasker Serpent 2017 Populær Bedst Dame