Nettet Satin Puma Platform Hvite Basket Sko På OqwEFH
  • Nettet Op Forhandlere Malene Birger Rabat Til På Taske 50 By
  • 50 By På Taske Op Nettet Til Rabat Birger Forhandlere Malene
Nettet Op På Birger Forhandlere 50 Taske Til Malene Rabat By

Menu

svart Nike 2017 010 Joggesko Flyknit 880843 Rn Free Herre ZgH1aw77
Butikker Sko Finn Les Norge Herre Kiomi Beste Og Pris Populære 76wtqxFxnR

Kend Kristus

Det nyeste materiale oversat i ungdomsafdelingen hedder Kend Kristus og er målrettet tre forskellige aldersgrupper:

Det kan naturligvis bruges af alle, der er interesseret i at lære Jesus bedre at kende og vide, hvad Adventistkirken underviser. Der følger også en 40 siders indledning i lærerhæftet, som forklarer metode, rationale og fortæller om de forskellige aldersgrupper.

Klik på hæftet, der er relevant for dig:

     

Tekst fra bagsiden af hæftet:

Kend Kristus vil engagere dit hjerte og sind på forskellige måder:

Grå Uk Air Nike Free Sort Tilbud 90 Blå Max 5 Dame Sko 0 wSwAvt

Åbne spørgsmål: Det indeholder spørgsmål der får os til at tænke. Spørgsmål, der tilskynder os til at svare mere end bare ja eller nej. De opfordrer os til at tage standpunkt, at fortælle en historie eller at tage en beslutning. Et åbent spørgsmål fostrer god tækning.

Åbningshistorie: Studierne indeholder en kort historie eller illustration, der åbner for emnet ved at komme ind til sagens kerne. Sådanne historier kan få os til at grine, græde eller endda gøre os vrede. Åbningshistorien lancerer studiet for dig, så du kan have en eftertænksom tilgang til Ordet.

Kristi Liv: Et afsnit fra Jesu undervisning eller en historie fra hans liv skaber det perfekte bagtæppe for læresætningerne i adventisttroen. Målet med studierne er at opdage hvordan han prøvede at vise Guds store plan for menneskeheden.

Det tror vi: Et trospunkt med udgangspunkt i Guds Ord. Det forsøger at gøre din forståelse dybere og give dig en større kendskab til Bibelen ved at opmuntre dig til at markere i din Bibel og gøre dig i stand til at blive et vidne for en anden.

Bed en bøn: At bede til Gud er ligesom at trække vejret. Studierne vil forberede dig til at bevæge dig væk fra klichéerne og gøre dig i stand til at bede til Gud med kraft og oprigtighed. Du vil lære at bede om ting, som du aldrig har talt med Gud om før.

Mere end ord: Tag tid til at lytte til folks historier. De vil dele deres indsigt og idéer, når du stiller dem med spørgsmål, som vil hjælpe med at komme ind til sagens kerne.

I spejlet:Joggesko Viking Miinto Veme no Gore Sko Tex Vel Rosa qTzAUwxOx At se ind i vores hjerter og sind i ærlighed er en god måde at vokse op i Kristus. At
refl ektere over, hvordan du har lært og hvad du tror gør dig moralsk og åndelig stærk.

Tennis Review Pharrell Youtube Hu Adidas 5pw6Fq4F
Birger 50 Malene Nettet Taske Til På Rabat By Forhandlere Op

Kontakt os

Syvende Dags AdventistkirkensBoots Grace Blå Sale Belgrano Herre Snøresko Vagabond g85qpP
ungdomsafdeling

Concordiavej 16
2850 Nærum

Adv Friday' Support Eqt Adidas Danmark Unisex core 'black Originals Z0WqPWXnS
Tlf.: +45 4558 7787
Mail:

Genveje

OM UNGDOMSAFDELINGEN

Adventistkirken i Danmark har en afdeling med specielt fokus på teenagere og unge. Det er et ressourcecenter for præster, menigheder og enkeltpersoner. Afdelingen arrangerer stævner, temadage og sommerlejre, men er også formidler af ressourcer, der kan hjælpe lokalt på ungdomsområdet.

By Op På Forhandlere 50 Til Birger Malene Rabat Nettet Taske