Utvalg Her Kjøp Nett Oslo Billigt Shoes Stort Kjempeutvalg Dc Sko På fpqTSw7
  • Adax Idun Ruby Friday Bag Shoulder Black Skuldertasker Dame Tasker
  • Dame Adax Bag Black Friday Tasker Shoulder Idun Ruby Skuldertasker
Tasker Adax Skuldertasker Friday Shoulder Black Dame Bag Idun Ruby

Menu

Ralph Lauren Wool Vest Sweater Flip Anita rrpw6q8
Sko Lysegrå 0 5 Nike Free Gul Salg Herre Roshe Yellow Run zqa8waZ

Kend Kristus

Det nyeste materiale oversat i ungdomsafdelingen hedder Kend Kristus og er målrettet tre forskellige aldersgrupper:

Det kan naturligvis bruges af alle, der er interesseret i at lære Jesus bedre at kende og vide, hvad Adventistkirken underviser. Der følger også en 40 siders indledning i lærerhæftet, som forklarer metode, rationale og fortæller om de forskellige aldersgrupper.

Klik på hæftet, der er relevant for dig:

     

Tekst fra bagsiden af hæftet:

Kend Kristus vil engagere dit hjerte og sind på forskellige måder:

Lilla Max Køb Nike Bløde Kvinder Air Super 90 fx0IBw6wq

Åbne spørgsmål: Det indeholder spørgsmål der får os til at tænke. Spørgsmål, der tilskynder os til at svare mere end bare ja eller nej. De opfordrer os til at tage standpunkt, at fortælle en historie eller at tage en beslutning. Et åbent spørgsmål fostrer god tækning.

Åbningshistorie: Studierne indeholder en kort historie eller illustration, der åbner for emnet ved at komme ind til sagens kerne. Sådanne historier kan få os til at grine, græde eller endda gøre os vrede. Åbningshistorien lancerer studiet for dig, så du kan have en eftertænksom tilgang til Ordet.

Kristi Liv: Et afsnit fra Jesu undervisning eller en historie fra hans liv skaber det perfekte bagtæppe for læresætningerne i adventisttroen. Målet med studierne er at opdage hvordan han prøvede at vise Guds store plan for menneskeheden.

Det tror vi: Et trospunkt med udgangspunkt i Guds Ord. Det forsøger at gøre din forståelse dybere og give dig en større kendskab til Bibelen ved at opmuntre dig til at markere i din Bibel og gøre dig i stand til at blive et vidne for en anden.

Bed en bøn: At bede til Gud er ligesom at trække vejret. Studierne vil forberede dig til at bevæge dig væk fra klichéerne og gøre dig i stand til at bede til Gud med kraft og oprigtighed. Du vil lære at bede om ting, som du aldrig har talt med Gud om før.

Mere end ord: Tag tid til at lytte til folks historier. De vil dele deres indsigt og idéer, når du stiller dem med spørgsmål, som vil hjælpe med at komme ind til sagens kerne.

I spejlet:Patent Platform Fashion Brand Effect Flade Sko Dame Mango AwxS78ZqP At se ind i vores hjerter og sind i ærlighed er en god måde at vokse op i Kristus. At
refl ektere over, hvordan du har lært og hvad du tror gør dig moralsk og åndelig stærk.

Shiro Falco Mc Sneakers Hdcamp Støvle Støvler Rwvpwd
Black Adax Friday Dame Ruby Idun Skuldertasker Tasker Bag Shoulder

Kontakt os

Syvende Dags AdventistkirkensDamesko Køb Flade Kvinder » Her Til FqFfgd
ungdomsafdeling

Concordiavej 16
2850 Nærum

Hos Herrer Sport Zalando Kollektioner De Nyeste Online Udendørssko wXxdqTSX
Tlf.: +45 4558 7787
Mail:

Mød os på...

Genveje

OM UNGDOMSAFDELINGEN

Adventistkirken i Danmark har en afdeling med specielt fokus på teenagere og unge. Det er et ressourcecenter for præster, menigheder og enkeltpersoner. Afdelingen arrangerer stævner, temadage og sommerlejre, men er også formidler af ressourcer, der kan hjælpe lokalt på ungdomsområdet.

Idun Dame Friday Tasker Shoulder Bag Ruby Skuldertasker Adax Black