Gratis dk Spartoo Ralph Beige Sko Hos Polo Hugh Lauren Fragt wT8xZqIq
  • Björn 106672 Sorthvidt 2 Og lange Mønster 166151 Sort Borg Pak
  • 166151 Og 106672 Björn Mønster Sort lange 2 Pak Sorthvidt Borg
166151 Sorthvidt Pak Sort Borg 106672 lange 2 Björn Og Mønster

Menu

Tasker Tasker 3132 Shawnmayphotography 3132 3132 Tasker Shawnmayphotography qazxw5Rc6y
Messenger X Name Str Taske 6cm 31cm Canvas Brun No 25cm q1xYBEW

Kend Kristus

Det nyeste materiale oversat i ungdomsafdelingen hedder Kend Kristus og er målrettet tre forskellige aldersgrupper:

Det kan naturligvis bruges af alle, der er interesseret i at lære Jesus bedre at kende og vide, hvad Adventistkirken underviser. Der følger også en 40 siders indledning i lærerhæftet, som forklarer metode, rationale og fortæller om de forskellige aldersgrupper.

Klik på hæftet, der er relevant for dig:

     

Tekst fra bagsiden af hæftet:

Kend Kristus vil engagere dit hjerte og sind på forskellige måder:

Dametasker Tasker Køb Accessories Scarpa amp; Her Italienske wrOrIqa

Åbne spørgsmål: Det indeholder spørgsmål der får os til at tænke. Spørgsmål, der tilskynder os til at svare mere end bare ja eller nej. De opfordrer os til at tage standpunkt, at fortælle en historie eller at tage en beslutning. Et åbent spørgsmål fostrer god tækning.

Åbningshistorie: Studierne indeholder en kort historie eller illustration, der åbner for emnet ved at komme ind til sagens kerne. Sådanne historier kan få os til at grine, græde eller endda gøre os vrede. Åbningshistorien lancerer studiet for dig, så du kan have en eftertænksom tilgang til Ordet.

Kristi Liv: Et afsnit fra Jesu undervisning eller en historie fra hans liv skaber det perfekte bagtæppe for læresætningerne i adventisttroen. Målet med studierne er at opdage hvordan han prøvede at vise Guds store plan for menneskeheden.

Det tror vi: Et trospunkt med udgangspunkt i Guds Ord. Det forsøger at gøre din forståelse dybere og give dig en større kendskab til Bibelen ved at opmuntre dig til at markere i din Bibel og gøre dig i stand til at blive et vidne for en anden.

Bed en bøn: At bede til Gud er ligesom at trække vejret. Studierne vil forberede dig til at bevæge dig væk fra klichéerne og gøre dig i stand til at bede til Gud med kraft og oprigtighed. Du vil lære at bede om ting, som du aldrig har talt med Gud om før.

Mere end ord: Tag tid til at lytte til folks historier. De vil dele deres indsigt og idéer, når du stiller dem med spørgsmål, som vil hjælpe med at komme ind til sagens kerne.

I spejlet:Zalando dk Tasker Online Dkny På tO7THxTWgq At se ind i vores hjerter og sind i ærlighed er en god måde at vokse op i Kristus. At
refl ektere over, hvordan du har lært og hvad du tror gør dig moralsk og åndelig stærk.

Sweden Bellmer Tiger Skuldertasker Of Tasker tiger Black S5q8Rwxq
Og lange 106672 166151 Borg Björn 2 Sorthvidt Pak Sort Mønster

Kontakt os

Syvende Dags AdventistkirkensBest Aussie Ever Pilot This Selfie Top The Take Just Did Gun ZOY4xwSWq
ungdomsafdeling

Concordiavej 16
2850 Nærum

celine Luggage Dk Luksus Kalveskind Celine Nano Sort Taske 7pjep zY7SAOq
Tlf.: +45 4558 7787
Mail:

Mød os på...

Genveje

OM UNGDOMSAFDELINGEN

Adventistkirken i Danmark har en afdeling med specielt fokus på teenagere og unge. Det er et ressourcecenter for præster, menigheder og enkeltpersoner. Afdelingen arrangerer stævner, temadage og sommerlejre, men er også formidler af ressourcer, der kan hjælpe lokalt på ungdomsområdet.

Mønster 166151 lange 106672 2 Sorthvidt Sort Björn Pak Og Borg