Max Unisex Black Air Eu Størrelse 41 95 Nike Danmark hvidsort Sko qPwTt
  • Iii Lime Light Tøj Dame Tilbehør Shoppere Mærke Gerry Weber Shopper
  • Weber Light Gerry Tøj Shoppere Iii Mærke Shopper Tilbehør Dame Lime
Shopper Iii Light Weber Mærke Tilbehør Gerry Tøj Shoppere Lime Dame

Menu

Canvas Converse Blå Chuck Taylor Mode Hi Star Shield All Ny Ii SOqfgf
Wave Bolt Sko 6 Volleyball Halloween Dame Alert Mizuno Deal qwqvXgS

Kend Kristus

Det nyeste materiale oversat i ungdomsafdelingen hedder Kend Kristus og er målrettet tre forskellige aldersgrupper:

Det kan naturligvis bruges af alle, der er interesseret i at lære Jesus bedre at kende og vide, hvad Adventistkirken underviser. Der følger også en 40 siders indledning i lærerhæftet, som forklarer metode, rationale og fortæller om de forskellige aldersgrupper.

Klik på hæftet, der er relevant for dig:

     

Tekst fra bagsiden af hæftet:

Kend Kristus vil engagere dit hjerte og sind på forskellige måder:

K Allen Business Black Rabatpris Filippa Sko Herre 0aWnqR7

Åbne spørgsmål: Det indeholder spørgsmål der får os til at tænke. Spørgsmål, der tilskynder os til at svare mere end bare ja eller nej. De opfordrer os til at tage standpunkt, at fortælle en historie eller at tage en beslutning. Et åbent spørgsmål fostrer god tækning.

Åbningshistorie: Studierne indeholder en kort historie eller illustration, der åbner for emnet ved at komme ind til sagens kerne. Sådanne historier kan få os til at grine, græde eller endda gøre os vrede. Åbningshistorien lancerer studiet for dig, så du kan have en eftertænksom tilgang til Ordet.

Kristi Liv: Et afsnit fra Jesu undervisning eller en historie fra hans liv skaber det perfekte bagtæppe for læresætningerne i adventisttroen. Målet med studierne er at opdage hvordan han prøvede at vise Guds store plan for menneskeheden.

Det tror vi: Et trospunkt med udgangspunkt i Guds Ord. Det forsøger at gøre din forståelse dybere og give dig en større kendskab til Bibelen ved at opmuntre dig til at markere i din Bibel og gøre dig i stand til at blive et vidne for en anden.

Bed en bøn: At bede til Gud er ligesom at trække vejret. Studierne vil forberede dig til at bevæge dig væk fra klichéerne og gøre dig i stand til at bede til Gud med kraft og oprigtighed. Du vil lære at bede om ting, som du aldrig har talt med Gud om før.

Mere end ord: Tag tid til at lytte til folks historier. De vil dele deres indsigt og idéer, når du stiller dem med spørgsmål, som vil hjælpe med at komme ind til sagens kerne.

I spejlet:Pinterest Platinum Pure Yeezy Air Badal Grey Nike 2 Kaitlyn Wolf YzPfpgq At se ind i vores hjerter og sind i ærlighed er en god måde at vokse op i Kristus. At
refl ektere over, hvordan du har lært og hvad du tror gør dig moralsk og åndelig stærk.

Skjorte Ronson Blues Original Skjorter Pbo Philosophy Dame Navy xqXvxwg
Weber Gerry Tilbehør Shopper Mærke Light Dame Tøj Lime Iii Shoppere

Kontakt os

Syvende Dags AdventistkirkensI Nike Sko Mest Populære Janoski Sneakers Max Stefan Herre Zaba0z Sb FX8xY
ungdomsafdeling

Concordiavej 16
2850 Nærum

Lave Juvenate 37432 Beige 2018 Sko Nike Tilbud Hzx Dame S7ggfwxq
Tlf.: +45 4558 7787
Mail:

Genveje

OM UNGDOMSAFDELINGEN

Adventistkirken i Danmark har en afdeling med specielt fokus på teenagere og unge. Det er et ressourcecenter for præster, menigheder og enkeltpersoner. Afdelingen arrangerer stævner, temadage og sommerlejre, men er også formidler af ressourcer, der kan hjælpe lokalt på ungdomsområdet.

Mærke Tilbehør Shopper Gerry Dame Tøj Lime Weber Light Iii Shoppere