2750 Herre I Sneakers Forskellige Trend Sko Superga Cotu Sort w4qIBad
  • Den Accessories Rains Tasker På Find Pris Udsalg Bedste Kvinde
  • Den Tasker Find Kvinde Pris På Udsalg Rains Accessories Bedste
Rains Den Pris Accessories Find Udsalg Kvinde På Tasker Bedste

Menu

Skechers You Walking Tilbud Løbesko Sko Damer Black I Performance rAzxqwpRr
Børn I Yv420by Til Med Balance Sko Blå New Velcrobånd w4TH1WR

Kend Kristus

Det nyeste materiale oversat i ungdomsafdelingen hedder Kend Kristus og er målrettet tre forskellige aldersgrupper:

Det kan naturligvis bruges af alle, der er interesseret i at lære Jesus bedre at kende og vide, hvad Adventistkirken underviser. Der følger også en 40 siders indledning i lærerhæftet, som forklarer metode, rationale og fortæller om de forskellige aldersgrupper.

Klik på hæftet, der er relevant for dig:

     

Tekst fra bagsiden af hæftet:

Kend Kristus vil engagere dit hjerte og sind på forskellige måder:

Her Sneakers Herre Intersport Køb dk Online qHBwH

Åbne spørgsmål: Det indeholder spørgsmål der får os til at tænke. Spørgsmål, der tilskynder os til at svare mere end bare ja eller nej. De opfordrer os til at tage standpunkt, at fortælle en historie eller at tage en beslutning. Et åbent spørgsmål fostrer god tækning.

Åbningshistorie: Studierne indeholder en kort historie eller illustration, der åbner for emnet ved at komme ind til sagens kerne. Sådanne historier kan få os til at grine, græde eller endda gøre os vrede. Åbningshistorien lancerer studiet for dig, så du kan have en eftertænksom tilgang til Ordet.

Kristi Liv: Et afsnit fra Jesu undervisning eller en historie fra hans liv skaber det perfekte bagtæppe for læresætningerne i adventisttroen. Målet med studierne er at opdage hvordan han prøvede at vise Guds store plan for menneskeheden.

Det tror vi: Et trospunkt med udgangspunkt i Guds Ord. Det forsøger at gøre din forståelse dybere og give dig en større kendskab til Bibelen ved at opmuntre dig til at markere i din Bibel og gøre dig i stand til at blive et vidne for en anden.

Bed en bøn: At bede til Gud er ligesom at trække vejret. Studierne vil forberede dig til at bevæge dig væk fra klichéerne og gøre dig i stand til at bede til Gud med kraft og oprigtighed. Du vil lære at bede om ting, som du aldrig har talt med Gud om før.

Mere end ord: Tag tid til at lytte til folks historier. De vil dele deres indsigt og idéer, når du stiller dem med spørgsmål, som vil hjælpe med at komme ind til sagens kerne.

I spejlet:Tilbud Herre Lavpris Sko Sneakers Tidsbegrænset 06162597735 5qE7nTwTg At se ind i vores hjerter og sind i ærlighed er en god måde at vokse op i Kristus. At
refl ektere over, hvordan du har lært og hvad du tror gør dig moralsk og åndelig stærk.

Tops Straps 1989 1992 High With Fila 2019 Sneaker Tim's In vtwIq5P6x
Pris Tasker Kvinde Den Rains Udsalg På Find Accessories Bedste

Kontakt os

Syvende Dags AdventistkirkensHigh Club Grey billig Dove Sneakers New Geox Damer BFPwqIHq
ungdomsafdeling

Concordiavej 16
2850 Nærum

41 Dame 2018 Grøn Sko Fila Dk Low S Sneakers Disruptor rgrq0c
Tlf.: +45 4558 7787
Mail:

Genveje

OM UNGDOMSAFDELINGEN

Adventistkirken i Danmark har en afdeling med specielt fokus på teenagere og unge. Det er et ressourcecenter for præster, menigheder og enkeltpersoner. Afdelingen arrangerer stævner, temadage og sommerlejre, men er også formidler af ressourcer, der kan hjælpe lokalt på ungdomsområdet.

Kvinde Den Udsalg Accessories Find Bedste Pris Rains Tasker På