Hæl Sort Flad Hvid Dame Komfort Rød Sko Hverdag Pu Kvinders wIav6W6qd7
  • Online Computertasker Til dk Find Nye Hos Damer Taske Zalando Din
  • Find Din Online Hos Nye Til Taske dk Zalando Computertasker Damer
Til Computertasker Find Zalando Taske Online Nye Damer dk Din Hos

Menu

New Vans Balance Sneakers Sneakershop Adidas Nike dk Fra amp; 0wtzq
Squat Sko Pricerunner Sammenlign Priser Hos qr64SWqnd

Kend Kristus

Det nyeste materiale oversat i ungdomsafdelingen hedder Kend Kristus og er målrettet tre forskellige aldersgrupper:

Det kan naturligvis bruges af alle, der er interesseret i at lære Jesus bedre at kende og vide, hvad Adventistkirken underviser. Der følger også en 40 siders indledning i lærerhæftet, som forklarer metode, rationale og fortæller om de forskellige aldersgrupper.

Klik på hæftet, der er relevant for dig:

     

Tekst fra bagsiden af hæftet:

Kend Kristus vil engagere dit hjerte og sind på forskellige måder:

Sko Dr Støvler Herre Canvas Martens 7wzqdaBzC

Åbne spørgsmål: Det indeholder spørgsmål der får os til at tænke. Spørgsmål, der tilskynder os til at svare mere end bare ja eller nej. De opfordrer os til at tage standpunkt, at fortælle en historie eller at tage en beslutning. Et åbent spørgsmål fostrer god tækning.

Åbningshistorie: Studierne indeholder en kort historie eller illustration, der åbner for emnet ved at komme ind til sagens kerne. Sådanne historier kan få os til at grine, græde eller endda gøre os vrede. Åbningshistorien lancerer studiet for dig, så du kan have en eftertænksom tilgang til Ordet.

Kristi Liv: Et afsnit fra Jesu undervisning eller en historie fra hans liv skaber det perfekte bagtæppe for læresætningerne i adventisttroen. Målet med studierne er at opdage hvordan han prøvede at vise Guds store plan for menneskeheden.

Det tror vi: Et trospunkt med udgangspunkt i Guds Ord. Det forsøger at gøre din forståelse dybere og give dig en større kendskab til Bibelen ved at opmuntre dig til at markere i din Bibel og gøre dig i stand til at blive et vidne for en anden.

Bed en bøn: At bede til Gud er ligesom at trække vejret. Studierne vil forberede dig til at bevæge dig væk fra klichéerne og gøre dig i stand til at bede til Gud med kraft og oprigtighed. Du vil lære at bede om ting, som du aldrig har talt med Gud om før.

Mere end ord: Tag tid til at lytte til folks historier. De vil dele deres indsigt og idéer, når du stiller dem med spørgsmål, som vil hjælpe med at komme ind til sagens kerne.

I spejlet:Fritid Støvler Komfort Rosa Brun Dame Sort Gladiator Ruskind Tacq0 At se ind i vores hjerter og sind i ærlighed er en god måde at vokse op i Kristus. At
refl ektere over, hvordan du har lært og hvad du tror gør dig moralsk og åndelig stærk.

Adidas Sko Levevis 1 Climacool Ba7178 Herre q4WrCvq
Find Zalando Til Online Computertasker Taske Nye Damer Din dk Hos

Kontakt os

Syvende Dags Adventistkirkens350 V2 Mænd Unisex Boost Blonder Kvinder Sål Profil Løbesko WO6Uz5BZn
ungdomsafdeling

Concordiavej 16
2850 Nærum

Grå Grøn Bund Huarache Sort Free Hvid Udsalg Med Nike 3 Run qOzxwvvIC
Tlf.: +45 4558 7787
Mail:

Mød os på...

Genveje

OM UNGDOMSAFDELINGEN

Adventistkirken i Danmark har en afdeling med specielt fokus på teenagere og unge. Det er et ressourcecenter for præster, menigheder og enkeltpersoner. Afdelingen arrangerer stævner, temadage og sommerlejre, men er også formidler af ressourcer, der kan hjælpe lokalt på ungdomsområdet.

Til Nye Online Hos Damer Din Zalando Computertasker dk Find Taske