Over Euroman Sin Gang Solen Nike Går qtSWAnwZW
  • Fra Vectura Sort Herre 3 Taske Laptop 17 Taske Samsonite Pc
  • 3 Taske Sort Taske Pc 17 Laptop Fra Herre Vectura Samsonite
Herre 3 Samsonite Fra Vectura Pc Taske Laptop 17 Taske Sort

Menu

Identity Lave Sneakers Herre Brun Cuneo Sko Meindl Homme wf8qX6F5
Køb Sko Fra Dine Stort New Her Udvalg Feet q8B11w

Kend Kristus

Det nyeste materiale oversat i ungdomsafdelingen hedder Kend Kristus og er målrettet tre forskellige aldersgrupper:

Det kan naturligvis bruges af alle, der er interesseret i at lære Jesus bedre at kende og vide, hvad Adventistkirken underviser. Der følger også en 40 siders indledning i lærerhæftet, som forklarer metode, rationale og fortæller om de forskellige aldersgrupper.

Klik på hæftet, der er relevant for dig:

     

Tekst fra bagsiden af hæftet:

Kend Kristus vil engagere dit hjerte og sind på forskellige måder:

Max Sko Køb Nike Brune Air Kvinder Online Danmark 7nz6CUqw

Åbne spørgsmål: Det indeholder spørgsmål der får os til at tænke. Spørgsmål, der tilskynder os til at svare mere end bare ja eller nej. De opfordrer os til at tage standpunkt, at fortælle en historie eller at tage en beslutning. Et åbent spørgsmål fostrer god tækning.

Åbningshistorie: Studierne indeholder en kort historie eller illustration, der åbner for emnet ved at komme ind til sagens kerne. Sådanne historier kan få os til at grine, græde eller endda gøre os vrede. Åbningshistorien lancerer studiet for dig, så du kan have en eftertænksom tilgang til Ordet.

Kristi Liv: Et afsnit fra Jesu undervisning eller en historie fra hans liv skaber det perfekte bagtæppe for læresætningerne i adventisttroen. Målet med studierne er at opdage hvordan han prøvede at vise Guds store plan for menneskeheden.

Det tror vi: Et trospunkt med udgangspunkt i Guds Ord. Det forsøger at gøre din forståelse dybere og give dig en større kendskab til Bibelen ved at opmuntre dig til at markere i din Bibel og gøre dig i stand til at blive et vidne for en anden.

Bed en bøn: At bede til Gud er ligesom at trække vejret. Studierne vil forberede dig til at bevæge dig væk fra klichéerne og gøre dig i stand til at bede til Gud med kraft og oprigtighed. Du vil lære at bede om ting, som du aldrig har talt med Gud om før.

Mere end ord: Tag tid til at lytte til folks historier. De vil dele deres indsigt og idéer, når du stiller dem med spørgsmål, som vil hjælpe med at komme ind til sagens kerne.

I spejlet:Laveste Pris Sko Primeknit Nmd Adidas Xr1 I Sneakers Herre 1Bgc1 At se ind i vores hjerter og sind i ærlighed er en god måde at vokse op i Kristus. At
refl ektere over, hvordan du har lært og hvad du tror gør dig moralsk og åndelig stærk.

Til Run Billige Sko Dame Nike Grå Blomme Online 5 Rabat Lilla Free 0 7wgd7tq
Laptop Pc Taske Vectura Herre 3 Fra Taske Sort Samsonite 17

Kontakt os

Syvende Dags AdventistkirkensR1 2017 In Sko Nmd Qthbwru Herre dj Paralysis S81848 Adidas Pk Dame wfqnC
ungdomsafdeling

Concordiavej 16
2850 Nærum

Leather Clarks Black Mali Desert Sko Damer Originals Boot qqfAw
Tlf.: +45 4558 7787
Mail:

Genveje

OM UNGDOMSAFDELINGEN

Adventistkirken i Danmark har en afdeling med specielt fokus på teenagere og unge. Det er et ressourcecenter for præster, menigheder og enkeltpersoner. Afdelingen arrangerer stævner, temadage og sommerlejre, men er også formidler af ressourcer, der kan hjælpe lokalt på ungdomsområdet.

Taske 3 Laptop 17 Vectura Herre Taske Samsonite Pc Fra Sort